ZX-1 elektrische hulpaandrijving voor manuele vastframe rolstoelen logo
De ZX-1 in actie!

De onderstaande Video's zijn gemaakt door Spinergy, gebruikers en onze collega dealers uit o.a. Amerika en Australia.
In de eerste video laat de uitvinder van de ZX-1, Pat Tallino die al 25 jaar een rolstoel gebruikt zien wat er allemaal mogelijk is.

Wilt u geheel vrijblijvend zelf ervaren hoe de ZX-1 werkt? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak!Uitvinder van de ZX-1, Pat Tallino, laat u zien hoe wendbaar en krachtig de ZX-1 is. Moeiteloos beweegt hij zich voort over de weg en gras. De ZX-1 is uitermate geschikt voor diverse terreinen.(Engelstalig)
Amateur filmpje van twee rolstoelgebruikers, waarvan er één gewend was om met e-motion wielen te rijden. Beide heren laten u graag zien wat ze kunnen met de ZX-1. (Engelstalig)
Amateur filmpje dat goed laat zien hoe het anti-kantel mechanisme zijn werk doet en hoe eenvoudig deze rolstoelgebruiker zich binnenshuis manouvreerd in kleine ruimtes en nauwe doorgangen. (engelstalig)
Zie hoe eenvoudig het is om de ZX-1 achter in uw kofferruimte te plaatsen. Mocht het gewicht van slechts 39 kilo toch te zwaar zijn dan bieden wij u graag een oplossing met onze kofferbakliften van Harmar die u helpen de ZX-1 snel en eenvoudig in en uit uw auto te laden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. (Engelstalig)Spinergy logo
's Werels meest innovative hulpaandrijving voor rolstoelen
All rights reserved 2014, M'bility VOF, Florijnstraat 8a, 4879 AH, Etten-Leur, Netherlands, +31 (0)76 7002004, www.mbility.nl